Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) olarak Mayıs 2024 üye buluşmasını gerçekleştirdik. Buluşmaya, derneğin değerli üyelerinin yoğun katılımı sağlandı. Toplantıda, uluslararası yatırımcının Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarının rolü ve bu alandaki potansiyeli masaya yatırıldı.

Buluşmada, Türkiye'nin ihtiyaç ve gerçekleri özelinde uluslararası gayrimenkul yatırımlarından aldığı payın artırılması için stratejiler ele alındı. Ayrıca, derneğe yeni katılan değerli üyelerimiz de sunumlarını gerçekleştirerek katkı sağladılar.

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanımız Bayram Tekçe, buluşma hakkında şunları söyledi: "Ülkemizde gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini, özellikle satış rakamları incelendiğinde talepte ciddi bir azalma yaşandığını ve uluslararası yatırımcının alternatif ülkeleri tercih ettiğini ifade etti. Üye buluşmalarının fikir alışverişleri ile yol haritası belirleyerek gayrimenkul sektörüne ve uluslararası yatırımcıya yön vereceğini vurguladı."