GİGDER #EstateTalks serisi kapsamında “Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Yaklaşımlar” konulu söyleşi, Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar moderatörlüğünde GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Pandemi döneminde tüm iş kolları uzaktan ya da evden çalışma yöntemine geçmek durumunda kaldığına vurgu yapan Vahap Munyar, Gelecek dönemde büyük ofisler küçülmeye gidecek ve penceresi açılmayan plazalar dönemi sona erecek gibi duruyor.” dedi. Ömer Faruk Akbal ise artık sadece mülk satışının konuşulmasının yetersiz kaldığına, Türkiye’de yaşamayı ve buraya yerleşmeyi özendirici çalışmalar üzerinde yoğunlaşılması gerektiğine vurgu yaptı. İnanç Kabadayı da “Artık uydu ofisler, paylaşımlı ofisler trend oldu. Bu yöntemin ilerleyen zamanlarda daha da artacağını düşünüyoruz. Hatta belki bazı çalışanlarımız genel müdürlüğe gelmek zorunda kalmadan oralarda çalışabilecek.” diye konuştu.

Yayının tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz: