Selçuk Burçak ÇELİK

Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı

1982 doğumlu Selçuk Burçak Çelik, Tarsus Amerikan Koleji’ndeki lise eğitimi ve University of İllinois ile Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümündeki lisans eğitimlerinin ardından, 2004 yılında onur derecesi ile mezun olmuştur.

Çelik, üniversite yıllarında IBM İş Danışmanlığı bölümünde iş hayatına başlamış ve mezuniyetinin ardından profesyonel iş hayatında sırasıyla; Accenture Danışmanlık Türkiye ve Yunanistan ofislerinde Stratejik İş Danışmanlığı, Philip Morris International Türkiye, İsviçre ve Rusya ofislerinde Marka Müdürü, Satış Stratejileri Müdürü, Müşteri Aktivasyonu ve İnovasyon Direktörü pozisyonlarında görev almıştır. Çelik, saha ve müşteri odaklı stratejiler geliştirme ve uygulama yoluyla müşteri odaklı marka aktivasyon modelleri üzerinde derin deneyim sahibidir.

Çelik, 2012 yılında katıldığı Nef firmasında; Satış, Pazarlama ve Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmekte ve Nef’in Türkiye, ABD, İngiltere ve Kazakistan’daki projelerini yönetmektedir. Çelik, ayrıca Nef Vakfı bünyesinde aktif olarak sosyal sorumluluk projelerinde görev almaktadır.