Fatih KABAKÇI

Yönetim Kurulu Üyesi

Bursa İnegöl 1982 doğumlu olan Fatih Kabakçı, eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra ticaret hayatına gıda sektörü ile başladı. Ardından turizm sektöründe Alanya’da en başarılı organizasyonlara imza attıktan sonra yat turizmi, tersanecilik ve özel yat imalatına başlamıştır.

Mevcut işlerinin yanı sıra turizm sektöründe edindiği tecrübe ile yabancıların gayrimenkul sektörüne olan ilgisini dikkate alarak öncelikle ülkemizde ve yurt dışındaki öncü eğitim kurumlarında çeşitli gayrimenkul eğitim seminerlerine katılmış, özellikle Rus dili konuşan ülkelere yönelik online pazarlama stratejileri oluşturarak Ataberk Group adı altında gayrimenkul sektörüne adım atmıştır.

Ataberk Group;Antalya ve Alanya bölgelerinde gayrimenkul üretim ve pazarlama, yat turizmi, yat imalatı ve tarım sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Halen Ataberk Group’ta Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Fatih Kabakçı,  evli ve 2 kız çocuk babasıdır. İyi seviyede Rusça ve yeterli seviyede İngilizce konuşmakta, seyahat etmek, spor yapmak ve müzik dinlemekten hoşlanmaktadır.