Ahmet Talat KARASU

Yönetim Kurulu Üyesi

1984 yılında doğdu. Ekonomi alanında lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde, yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde 1 yıl asistan olarak görev yaptı. Gayrimenkul sektörüne girene kadar çokuluslu firmalarda 5 yıl Kredi Derecelendirme ve Yatırımcı Danışmanlığı alanlarında çalıştı. Gayrimenkul sektöründe, İnanlar İnşaat’ta Satış Finans Yöneticisi unvanıyla çalışmaya başladı. Kurumda çalıştığı süre boyunca 20’nin üzerinde projenin tüm proje hazırlık, satış, pazarlama, finans, satış sonrası, CRM ve müşteri analitiği süreçlerinde görev aldı.

Kurumun Yurt Dışı Satış ve Satış Finans birimlerinin ihdası ve yönetiminde sorumluluk üstlendi. 2016 Yılında 24 Gayrimenkul’de Satış ve Pazarlama Direktörü unvanıyla çalışmaya başladı ve geliştirilen 16 projeyle kurumun büyüme sürecinin önemli aktörlerinden biri olarak görev aldı.

Halihazırda satış ve pazarlama süreçleri, finansman yöntemleri ve gayrimenkul yatırım fonları üzerine çalışmalar yürütmekte; GİGDER’de Yönetim Kurulu Üyeliği, GYODER’de Gayrimenkul İhracat Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmektedir.