Abdullah ALHAMAD

Yönetim Kurulu Üyesi

Abdullah ALHAMAD, 1987 yılında Halep’te doğdu. Burada ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamlayarak 2008 yılında Türkiye’ye geldi. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin İslami Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Halihazırda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans bölümünde yüksek lisansını yapmaktadır.

Eğitiminin devam ettiği dönemlerde yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkul edinme talebini karşılanmasına yönelik hizmet vermek amacıyla emlak sektöründe faaliyet göstermek üzere 2012 yılında İMTİLAK REAL ESTATE adlı şirketini kurdu.

İlerleyen yıllar içerisinde yabancılara gayrimenkul satışı ve ilgili sektörlerde hizmet veren 12 şirket daha kuran ALHAMAD, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İmtilak Group Companies çatısı altına tüm şirketlerini topladı. ALHAMAD liderliğindeki grubun, şu ana kadar gayrimenkul yatırımı hizmetlerini sunduğu yabancı uyruk sayısı 50’ye ulaştı.

Üstün bir gayret ve özverili çalışmalarıyla Türkiye gayrimenkul pazarından söz sahibi olan ALHAMAD, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Arap Türk İş Adamları Derneği (ARTİAD) üyesidir.

Ayrıca kurduğu şirketler ağıyla sektörün öncülerinden olmayı başaran ALHAMAD, Arapça, Türkçe ve İngilizce dillerini de iyi düzeyde konuşmaktadır.