(+90) 535-247-98-47

İsmail ALTIN

İcra Kurulu Üyesi

1972 yılında Bursa’da dünyaya geldi ,İsmail Altın ilk, orta ve lise eğitimini Bursada Tamamlamasının  ardından lisans eğitimini 1990/1992 yıllarında Antalya’da turizm ve otelcilik alanında tamamladı.

1996-1998 yıllarını arasında eğitim hayatını Amerika California State University, Los Angeles  iş yönetimi ve ekonomi alanında sürdüren İsmail Altın aynı dönemler içerisinde Amerika,Kanada ve Karaibler’  de turizm sektöründe çalıştı.

Türkiye’ye döndükten sonra kendi inşaat şirketini kurdu, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde yatırım yapmaya başlayan İsmail Altın 2010 yılına kadar Bodrum başta olmak üzere Ege ve Akdeniz’in gözde turistik merkezlerinde site konseptinde  lüks konut projeleri üretip Başta İngiltere irlanda,Hollanda ve birçok Avrupa ülkeleri olmak üzere Düzenledikleri ve katıldıkları uluslararası fuarlar vasıtası ile  yabancılara satışını gerçekleştirdi.

Aynı yıllarda Bodrum Ticaret odası Emlak komitesi görevlerinde bulundu.

2010 yılında ALTINTÜRK Real Estate İnvestment şirketini kuran ve mütekabiliyet kapsamında Arap ve Körfez  ülkesi vatandaşlarına gayrimenkul satışı gerçekleştiren İsmail Altın 70’in üzerinde Katıldığı ve düzenlediği uluslararası fuarlar ve  Rood Showlarda aktif olarak Türkiyedeki gayrimenkullerin pazarlanması ve Tanıtımında yer aldı.

Profesyonel kariyeri devam ederken sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görevler alan İsmail Altın Türkiye’ De Arap Türk İş Adamları ve Yatırımcıları derneğinin kuruluşunda ve yönetiminde aktif olarak yer aldı. Derneğin halen yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren ve dernek çatısında dört uluslararası organizasyon gerçekleştiren Altın uluslararası yatırımcıların haklarının savunulması ve onların bilgilendirilmesi adına aktif olarak çalışmalarını devam ettiriyor.

Konuta Yön Verenler Programının moderatörlüğünü ve sunuculuğunu yapan aynı zamanda  www.konutayonverenler.com   haber sitesinin de içerik ve konsept danışmanlığını sürdüren İsmail Altın, inşaat sektörü ile ilgili yaşanan güncel gelişmeleri ve sektörün son durumunu geniş kitlelere ulaştırıyor.

Halen,Markalı konutların pazarlanması ve Tanıtımı alanında İstanbul Global partners Adlı Şirket ortaklıkları olup Başarılı bir şekilde birçok markalı konutun uluslararası pazarlanmasına devam etmektedir.

İsmail Altın evli ve bir çocuk babasıdır,İyi derecede İngilizce Konuşup yazabilmektedir.