Levent/İstanbul

Hasan Bünül

İcra Kurulu Üyesi
  • Ferko Signature - 175/7 Büyükdere Cd. 34394 Levent, ISTANBUL
1985 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisat bölümünü bitirdi. Ardından İngilizce İşletme bölümünde yüksek lisans yaptı. İngilizce ve Rusça biliyor. Evli ve iki çocuk babasıdır. Yurtdışında Fuar ve Organizasyonlar düzenleyen H2B Events şirketi kurucu ortağıdır. Ayrıca HAB Uluslararası Yatırım ve Finansal Danışmanlık Şirketinin sahibidir. Lidar Analitik isimli dil işleme ve derin öğrenme üzerine faaliyet gösteren firmanın kurucu ortaklarından biridir. Girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak için birçok kurumda görev aldı. 2010 – 2017 yılları arasında Genç MÜSİAD’da yönetim kurulu üyesi ve Genel Başkan Vekili olarak görev yaptı. 2013 yılında kurulan İslam Dünyası Girişimciler Ağı’nın ( ISWEN ) kurucu üyeleri arasında yer aldı. Halen TOBB İstanbul Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Ayrıca MÜSİAD Micro İhracat Çalışma Grubunun başkanlığını yapmaktadır.