Levent/İstanbul

Muhammed Şendi

Denetim Kurulu
  • Ferko Signature - 175/7 Büyükdere Cd. 34394 Levent, ISTANBUL
1983 yılında Halep doğumlu, Orada büyüdü, hazırlık ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Halep üniversitesinde ve Türk kültür merkezinde Türkçe dili okudu ve eğitim aldığı süreç içinde birçok kültürel etkinliğe katılarak Türk konsolosluğundan birçok sertifika almaya hak kazandı. 2008 yılında eğitimini tamamladıktan sonra, Turizm sektöründe profesyonel turist rehberi olarak çalışmaya başladı. Ayrıca çeşitli fuar, sergi ve konferanslarda yazılı ve simültane çevirmen olarak görev aldı. Suriye ve Türkiye arasında ithalat ve ihracat ticaret alanında faaliyet gösterdi. 2012 yılında İstanbul'a yerleşti, İstanbul üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı fakültesinde okumaya başladı. Aynı yılda Türkiye’de değişen gayrimenkul mütekabiliyet yasası ile beraber oluşan potansiyel iş ve yatırım fırsatları kariyer odağını gayrimenkul sektörüne değiştirdi. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama acentelerinden birinde kuruluştan rol aldı, profesyonel satış ekibi kurarak çok başarılara imza attı. 2017 yılında kurucu ortağı olarak İstanbul’da kurduğu MAXİMUMU PROPERTY gayrimenkul pazarlama şirketi, çalışma ekibiyle ve yıllara dayanan gayrimenkul pazarlama deneyimiyle kısa süre içinde sektörün parlayan bir yıldızı oldu. Yabancıya gayrimenkul satış alanında farklı ülkelerden gelen binlerce yabancıyı konut sahibi yaptı, hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok geniş bir iş ve yatırım ağı kurdu. Sabit adımlarla büyüyen Maximum Property kısa süre içinde 5 ayrı şirketten oluşan bir grup şirketler haline gelerek gayrimenkul danışmanlığı, ticaret, sağlık turizmi ve araç kiralama hizmetleri vermektedir. Muhammed ŞENDİ, 2020 yılında sektörün kurumsallaşmasını sağlamak amaçlayan GİGDER- Gayrimenkul yurtdışı tanıtım derneğine üye olmuştur. Kitap okumayı ve seyahat etmeyi sever. Arapça, Türkçe ve İngilizce bilmektedir.