Levent/İstanbul

Hadi Bayassi

Denetim Kurulu
  • Ferko Signature - 175/7 Büyükdere Cd. 34394 Levent, ISTANBUL
Suriyeli bir iş adamı olan Hadi Bayassi, Türk toplumunun önde gelen Arap iş adamlarından biridir. Lisans eğitimini Şam Üniversitesi Hukuk fakültesinde tamamlamış ve Arapça, İngilizce ve Türkçe dillerini bilmektedir. Hadi Bayassi, anavatanı olan Suriye’de bir grup özel okul ve bir inşaat şirketine sahip olarak kariyerine başladı. Türkiye’deki kariyerine ise 2014 yılında başlayan Hadi Bayassi, Ramzy Emlak Şirketi’ni kurarak 8 yılda İstanbul’un en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden biri olmayı başardı. Şu anda Türkiye’de gayrimenkul pazarlaması alanında çalışan Ramzy Emlak, Altın Saray Proje Pazarlama ve Ist Glory Emlak adlı bir grup gayrimenkul şirketinin sahibidir. Altın Saray Proje Pazarlama Şirketi hem Avrupa hem de Asya olmak üzere İstanbul’a dağılmış bir dizi gayrimenkul projesinin satışını yönetmektedir. Şirket, bu projelerin İstanbul’daki münhasır temsilcisidir. Hadi Bayassi liderliğindeki Ramzy Emlak Şirketi’nin başarısı sayesinde, müşterilerinin güvenini kazanmayı başaran şirket, Avrupa’nın en büyük ticaret odası ve dünyada beşinci sırada yer alan İstanbul Ticaret Odası’na üye oldu. Şirket aynı zamanda “GİGDER” olarak bilinen Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme Derneği ve “IBF” Uluslararası İş Forumu’nun da üyesidir. Ramzy Emlak Şirketi, uluslararası kalite sertifikası olan “ISO 9001” de dahil olmak üzere Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi sertifikası olan “ISO 1002” ve pek çok farklı kalite sertifikasına sahiptir. Ayrıca Hadi Bayassi, 1990 yılında kurulan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği “MÜSİAD” üyesidir.