Abdullah KESKİN

1980 yılında Bingöl’de doğdu. 2004 yılında Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 2005-2007 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 2,5 yıl Avrupa Birliği hibe projeleri üzerine çalıştı.

2008-2013 yılları arasında İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) bünyesinde, Ticaret Bakanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı tarafından yurtdışında düzenlenen resmi ziyaretlerin özel sektör kısmının düzenlenmesinde aktif rol aldı.

2013 yılında ise Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde Pazara Giriş ve Yurtdışı Etkinlikler bölümünde göreve başladı. 2017-2020 yılları arasında da Pazara Giriş ve Yurtdışı Etkinlikler Müdürü olarak dünyanın farklı bölgelerinde Türkiye’nin ihracat hacminin artışına katkıda bulunmak amacıyla Ticaret Heyeti ve Alım Heyeti programlarını koordine etti.

Şubat 2020’den bu yana Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Genel Sekreteri olarak görev yapan Abdullah Keskin, evli ve 2 çocuk babasıdır.